10 redenen om zelf hypnose te leren!

10 redenen om zelf hypnose te leren!

Niet 1 jong-volwassene denkt na de middelbare school: “misschien moet ik eens hypnotherapeut worden”. Meestal komen mensen wat later in hun leven met het fenomeen hypnose in aanraking. Het triggert ze dan, helpt ze, raakt ze of maakt ze razend nieuwsgierig naar de ongekende mogelijkheden van ons brein. Het voordeel is dat deze mensen al een flinke portie levenservaring hebben wat natuurlijk enorm helpt bij het uitoefenen van dit vak. Hieronder vind je 10 redenen om zelf hypnose te leren en is je belangstelling straks gewekt, dan kun je op 10 en 11 maart al meedoen met de Hypnose Basistraining! Er zijn namelijk nog twee plekjes beschikbaar.. Lees even verder hoe je op deze training maar liefst 100 euro korting krijgt!

1. Kennis is macht! Kennis van je brein levert je controle op over dat brein. Door je gedachten en je gedrag te begrijpen en te sturen, kun je zelf je leven veranderen. Zonder hulp!

2. Iedereen kan hypnose leren. Hypnose is een techniek en die techniek kan iedereen leren, het is niet zo moeilijk. Een goede hypnotherapeut worden vergt iets meer, maar daarvoor word je met alle zorg en persoonlijke aandacht door ons opgeleid. Je krijgt een erkend diploma en een certificaat van het Dave Elman Hypnosis Institute, de grondlegger van directe hypnose.

3. Je kunt levens veranderen! Hou je van mensen en/of werk je graag met mensen, dan is dit HET vak voor jou. Bij andere therapievormen loop je altijd tegen een kern aan die je niet op kunt lossen. Met hypnose kom je bij die kern. Directe hypnose is zo krachtig dat je een mensenleven in 1 sessie kunt veranderen.

4. Hypnose is hot! Tot voor een paar jaar geleden was hypnose ‘eng’ en ‘mystiek’ of gewoon ‘klinkklare onzin’ maar nu verwijzen huisartsen, tandartsen, specialisten en fysiotherapeuten hun cliënten regelmatig naar een hypnotherapeut. Er is zoveel vraag naar, dat onze praktijk en de praktijken van onze oud-studenten, deze vraag amper aankunnen. Er is werk genoeg!

5. Je krijgt goed betaald. Het is een beetje raar om over geld te praten, maar als je investeert in een studie, wil je ook dat die studie je iets gaat opleveren en dat is in dit vak geen enkel probleem. Als specialist op dit gebied kun je een zeer redelijke vergoeding vragen.

6. Je bent je eigen baas. Geen hijgende leidinggevende meer in je nek, geen gedoe als een kind ziek is of je een vrije dag nodig hebt. Je deelt je eigen tijd in en bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt. Dus misschien is het dan eindelijk tijd voor een carrière-switch.. Onafhankelijk en vrij!

7. Het leven wordt steeds eenvoudiger! Je hebt kennis en een opleiding voor het leven. Kennis die je de rest van je leven in alle situaties iets gaat opleveren. Oud-cursisten geven aan dat hun leven steeds makkelijk wordt omdat ze steeds meer controle krijgen over hun eigen brein. Ze gaan niet meer mee in belemmerende gedachten, maar sturen deze gedachten zodat ze meewerken in plaats van tegen.

8. Je krijgt zelfvertrouwen! Als hypnotiseur/hypnotherapeut heb je enige mate van zelfvertrouwen nodig om overtuigend te zijn voor het onderbewustzijn van je client. Dat zelfvertrouwen is te trainen en kun je inzetten op elk vlak in je leven.

9. We laten je niet los! Je wordt ook na de opleiding individueel begeleid door mensen die aan de top staan in dit vak. Wij willen graag dat je succesvol wordt en begeleiden je naar behoefte naar een succesvolle eigen praktijk.

10. Het is het mooiste vak ter wereld en heerlijk om te doen! Kennis uitdragen, mooie mensen leren kennen, ze een heerlijke ervaring geven, levens veranderen.. Wat is er gaver dan dat!?

Ben je nieuwsgierig geworden dan kun je hier meer informatie vinden of je aanmelden voor de opleiding. Je kunt de modules ook los volgen en alleen de Hypnose Basistraining doen. Normaal geven wij alleen mensen die zich opgeven voor de hele opleiding 100 euro korting. Deze korting willen wij voor 1 keer geven op de Hypnose Basistraining. Zo kun je voor een prikkie eens snuffelen aan hypnose en gaan voelen of dit vak iets is dat ook bij jou past. Zien we je 10 en 11 maart?

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply

CONTROLE *