Afvallen met hypnose

Moeiteloos afvallen zonder honger of dieet!

Hypnose haarlemmermeer en afvallenGewichtsmanagement houdt ons in deze consumptiemaatschappij dag en nacht bezig. We hebben zittend werk, eten te veel en verkeerd en worden langzaam dikker. Daar hebben we zelf meestal invloed op. Verantwoord eten en meer bewegen bijvoorbeeld. We weten het eigenlijk allemaal wel, maar waarom lukt het ons toch zo vaak niet? Er zijn redenen in overvloed: we missen de motivatie, we zijn te moe om te sporten, we verdoven onze emoties met voedsel, we hebben geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken, we zijn Bourgondiërs en willen genieten van het leven, er is iets lichamelijk niet in orde waardoor we kilo’s aankomen (hormonen, schildklier) en vele andere redenen. Er is niets mis met een paar pondjes te veel en wat de mode-industrie ons voorschotelt is natuurlijk niet realistisch, maar als de kilo’s je in de weg gaan zitten of je gezondheid in gevaar brengen is het echt tijd om er iets aan te doen.

Hypnose is bij uitstek geschikt om af te vallen. De strijd tegen overgewicht zit namelijk in het bewustzijn en kan prima opgelost worden in het onderbewustzijn, waar de hypnotiseur wel, maar jijzelf niet bijkomt. Met hypnose kun je moeiteloos op je streefgewicht komen en daar blijven zonder dieet, zonder honger en meestal met maar 1 sessie. Klinkt dit als een foute Amerikaanse commercial voor de zoveelste ‘wondermethode’? We gaan de uitdaging graag aan. Wij weten dat hypnose echt werkt.

Wij kijken in het voorgesprek wat de wensen zijn en wat er nodig is. In een powersessie kunnen wij in overleg werken met een hypnotische of virtuele maagband. Ook hiervoor is meestal maar 1 sessie nodig.

Natuurlijk is hypnose niet alleen geschikt om af te vallen. Er zijn ook mannen en vrouwen die dolgraag zouden willen aankomen of een ander probleem hebben met voeding. De mogelijkheden van hypnose zijn ongekend. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Kijk ook eens op de pagina FAQ voor de meest gestelde vragen over hypnose of op de pagina ‘Wat is hypnose’.