Coaching

Persoonlijke coaching

Soms wil je niet alleen een probleem opgelost hebben, maar ook inzicht krijgen in het ontstaan daarvan en de mogelijke valkuilen voor de toekomst. Privé of in je werk. Voor die mensen bieden wij een coachingtraject. Aan de hand van een persoonlijkheids-/procesmodel kijk je met een Professional Coach o.a. naar je persoonlijkheidstype, je proces, maar vooral naar je patronen en je doelen. Om nog sneller wat zaken te ontwikkelen kan het coachingtraject, naar wens, heel goed gecombineerd worden met hypnose.

Inzicht krijgen in jezelf was nog nooit zo makkelijk. Ons coachingsmodel heeft bewezen een betrouwbare en zeer effectieve methode te zijn om alle facetten van jezelf in kaart te brengen. Dit brengt je snel naar je gewenste doelen. Of dit nu een makkelijker leven is, het bereiken van een droom, het opzetten van een carrière of het oplossen van een issue. Voor wie het even niet meer weet, het maximale uit zichzelf wil halen of wanneer er meerdere issues zijn.

Coaching bij Hypnose Haarlemmermeer kost 80 euro per sessie van een uur tot maximaal anderhalf uur. Wil je dit combineren met hypnose, dan betaal je voor een hypnosesessie maar 50 euro.

Bel of mail ons voor meer informatie.