Gratis ontspanningsgroepssessie

Ontspannen is heerlijk, maar voor veel mensen erg moeilijk. Om je te laten voelen hoe ontspannen hypnose je kan maken organiseren we een gratis ontspanningsgroepssessie. Gewoon, omdat we het leuk vinden om mensen kennis te laten maken met hypnose en het ze gunnen om even de hele wereld los te laten en heerlijk weg te zakken in totale ontspanning. Je kunt je daarvoor aanmelden.

Vaak horen wij van cliënten: “waarom gaat niet iedereen naar een hypnotherapeut, dit voelt fantastisch!”. Wij weten wel waarom dat is.. Veel mensen vinden hypnose nog steeds griezelig of spannend en dat is het helemaal niet. Om meer mensen laagdrempelig kennis te laten maken met hypnose hebben we daarom deze gratis groepssessie in het leven geroepen en we kijken er naar uit je daar te zien!

De eerstvolgende groepssessie is op zaterdag 9 september van 10.00 uur tot ca. 12.00 uur in het Hypnosecentrum Haarlemmermeer, Luzernestraat 47 in Nieuw Vennep. Aanmelden kan via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Wil je iemand meenemen, dan graag de naam van de persoon die meekomt invullen in het tekstblok. Tot dan!