Module 1 – Hypnose Basistraining

ID-10021572Deze training is onderdeel van de geaccrediteerde opleiding tot Allround Hypnosetherapeut, maar kan als zelfstandig onderdeel worden gevolgd door hen die graag basiskennis van hypnose op willen doen. Hypnose is vooral heel erg leuk en in deze module leer je alle basiskennis die je nodig hebt om mensen te hypnotiseren. De training duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een certificaat.

Combinatie van twee wetenschappen
Omdat je ook direct iets wilt gaan doen met je opgedane kennis leren wij je in de eerste module ook hoe je al direct veranderingen kunt maken bij mensen door de hypnosetechnieken te combineren met kwantumfysica. Het combineert twee wetenschappen en stelt je in staat om onbewuste overtuigingen die mensen belemmeren in het realiseren van wensen, te vinden en te elimineren. Heel kort door de bocht worden in de kwantumfysica geest en materie niet als afzonderlijk gezien. Zij zouden elkaar beïnvloeden en deel uitmaken van een energieveld, het kwantumveld. Alles is energie, zelfs ‘vaste’ materie als een stoel of een muur. Energie staat in verbinding en is in beweging. Wetenschappers hebben bijvoorbeeld aangetoond dat het dna van een persoon op duizenden kilometers afstand reageert op die persoon.

Gedachten zijn ook energie en creëren, zoals we weten, onze werkelijkheid. Bewuste gedachten kun je sturen maar hoe zit het met onbewuste gedachten? Hoe manifesteer je een geweldig leven als je onbewust denkt dat je het niet kunt of niet verdient?

Hypnose versterkt door de principes van kwantumfysica
Kwantumhypnose is dé oplossing voor iedereen die vastzit in het leven en hun onvervulde wensen werkelijkheid willen maken. Een methode om belemmerende overtuigingen om te buigen naar overtuigingen die opleveren. Daarmee is het een fantastische en krachtige tool voor voor iedereen, maar in het bijzonder voor coaches, therapeuten en anderen die met mensen werken.  Je kunt deze techniek zelf leren en toepassen in je werk. Je kunt hier lezen wat kwantumhypnose is.

Wat ga je leren:
– De geschiedenis van hypnose
– Hypnose en ons brein
– De stadia van hypnose
– Iemand in hypnose brengen
– De hypnotische staat verdiepen
– Iemand weer uit hypnose halen
– Trouble shooting
– Introductie in de kwantumfysica
– Het achterhalen van de locatie van een belemmering
– De belemmering oplossen

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren hypnotiseren en geïnteresseerd is in kwantumfysica, maar bij uitstek geschikt voor mensen die al werken als therapeut, coach of hulpverlener, als extra tool om mensen snel en effectief verder te helpen.

Voor data en kosten, kijk op de pagina ‘agenda’