Hypnotherapie

  DEHI Alumni Final logo.small(2)      logo certified-hypnotist-grijs      brenda vader zegel 2-01  omni logo    

Hypnotherapie geeft je inzicht in het ‘hoe’ en ‘waarom’ van een klacht. Overtuigingen worden in het onderbewustzijn verankerd door bepaalde ervaringen. Daar kun je met praten of je ‘best doen’ niet bij. Met hypnose kan dat wel. Vragen als ‘waarom voel ik me altijd zo’, ‘waarom kan ik dit nou niet’ en wensen als ‘ik wil het zo graag anders, maar het lukt me niet’, kunnen met hypnotherapie beantwoord of bereikt worden. In een sessie ga je middels hypno-analyse de oorsprong van je klacht, de overtuiging, de ervaring, opsporen en voor eens en voor altijd oplossen. Het kan ook zo zijn dat iemand al weet welke ervaring nu nog het leven beheerst, maar er maar niet overheen komt of het een plekje kan geven. Met hypnotherapie lukt dat wel. De lading van de ervaring en de overtuigingen die door de gebeurtenis zijn ontstaan, wordt weggehaald en heeft geen invloed meer.

Wij maken als een van de weinigen in Nederland gebruik van directe hypnose binnen onze hypnotherapie. Hypnose kent twee belangrijke stromingen waaruit bepaalde technieken zijn voortgekomen. Helaas werken vrijwel alle hypnotherapeuten in Nederland met de technieken van Milton Erickson, men kent hem ook wel van NLP. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lange inducties (de manier waarop een persoon in hypnose gaat) en indirecte hypnose. De client blijft in een zeer lichte trance en zegt vaak niet eens in hypnose te zijn geweest. Er zijn veel sessies nodig per issue (15 of meer is niet ongebruikelijk) en de resultaten zijn sterk wisselend.

De technieken die gebruikt worden bij directe hypnose komen van een van de belangrijkste mensen ooit op het gebied van hypnose: Dave Elman. Hierbij wordt gebruik gemaakt van snelle, krachtige inducties en de client gaat in een diepe hypnose waardoor de resultaten optimaal zijn. Na afloop voelt de client dat hij of zij in hypnose is geweest, men voelt zich zeer ontspannen en erg goed. Het probleem is in één tot maximaal drie sessies opgelost. Zowel in de powersessies als in de hypnotherapiesessies maken wij gebruik van deze krachtige technieken om in korte tijd maximaal resultaat te behalen voor onze cliënten. Je wordt behandeld door een gediplomeerd OMNI Hypnotherapeut. OMNI is een wereldwijd bekend en erkend opleidingsinstituut voor hypnotherapie, gebaseerd op de directe en krachtige technieken van Dave Elman.

Kijk bij Hypnose Powersessie welke klachten je kunt oplossen met hypnotherapie.

Een hypnotherapie-sessie met directe hypnose duurt ca. 1 tot 1,5 uur. De sessie bestaat uit een kort intakegesprek en daaropvolgend de sessie. Met hypnotherapie kan één sessie voldoende zijn, maar tussen de 1 en 3 sessies is realistischer. Dit is nog altijd veel sneller en effectiever dan traditionele hypnotherapie waar je rond de 15 sessies nodig hebt. Heb je na de sessie nog vragen, of op een andere manier behoefte aan contact, dan kun je ons altijd bellen. Wij staan ook na een sessie voor je klaar. Wij hechten veel waarde aan discretie en zullen nooit privé-gegevens van cliënten naar buiten brengen. Voor alle verhalen van cliënten op deze website is toestemming verkregen voor publicatie.

Kom gerust eens langs onze praktijk. Voor vragen of het maken van een afspraak, bel of mail ons.