Stoppen met roken

Moeiteloos en blijvend stoppen met roken 

Nicotine is de meest verslavende stof ter wereld en houdt vele miljoenen mensen in zijn greep. Iedere roker weet dat roken ongezond is, dat het stinkt en heel veel geld kost. Er zijn maar weinig rokers die daar niet mee zouden willen stoppen. Toch doen ze het niet. Of ze doen het wel en vallen na een poosje weer terug in hun oude gewoonten. Stoppen met roken is gewoon heel moeilijk. Of niet misschien?..

Hypnose is heel geschikt om zonder enige moeite een einde te maken aan de verslaving aan sigaretten. De strijd tegen verslavingen speelt zich namelijk af in het bewustzijn en kan heel goed opgelost worden in het onderbewustzijn waar de hypnotiseur wel maar jij zelf niet bijkomt. Blijvend stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen in maar 1 sessie? Kan dat? Ja! De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar 1 sessie nodig om definitief af te rekenen met je nicotineverslaving. Hoe dat werkt? Het is aangetoond dat de lichamelijke ontwenning van nicotine eigenlijk heel licht is. Anders zou je ’s nachts wel wakker worden omdat je enorme behoefte hebt aan een sigaret. Er is ook nog niemand verslaafd geweest aan nicotinepleisters. De verslaving zit dus met name in je hoofd. Om specifieker te zijn: in je onderbewustzijn, het stemmetje dat steeds roept om een sigaret. Een hypnotiseur herprogrammeert je onderbewustzijn zodat dit stemmetje verdwijnt en daarmee ook de verslaving.

Wil je graag

  • de controle terug die je jarenlang aan sigaretten hebt gegeven?
  • weer fris ruiken?
  • schone gezonde longen en meer lucht?
  • meer conditie?
  • ’s morgens zonder hoesten op gang komen?
  • een goed voorbeeld zijn voor je kinderen?
  • langer leven?
  • een niet-roker zijn?
Maak dan een afspraak!

Niet alleen een nicotineverslaving kan op deze manier verdwijnen, ook alle andere verslavingen zoals bijvoorbeeld aan alcohol of drugs. De mogelijkheden van hypnose zijn ongekend. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Kijk ook eens op de pagina FAQ voor de meest gestelde vragen over hypnose of op de pagina ‘Wat is hypnose’.