Groepssessie InnerChild met hypnose

Kom je innerlijke kind helen in een prachtige InnerChild groepssessie!    

Tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn zit iets dat ‘de kritische factor’ heet. Deze kritische factor heeft als doel ons te beschermen. Het bepaalt welke informatie wordt geaccepteerd en opgeslagen in ons onderbewustzijn. Niet alles dat tegen ons gezegd wordt, wordt door de kritische factor doorgelaten. En dat is in veel gevallen maar goed ook. Als iemand zou zeggen dat je iets niet kunt of dat je stom bent, zou je het zomaar geloven. Maar de kritische factor beschermt ook overtuigingen die niet zo goed voor ons zijn. De kritische factor van iemand met straatvrees bijvoorbeeld, denkt die persoon veilig te houden door de overtuiging te beschermen ‘als hij/zij maar binnenblijft, is hij/ze veilig’.

Een kind tot ca. 8 jaar heeft nog geen kritische factor. Alle binnenkomende informatie wordt geaccepteerd en opgeslagen in het onderbewustzijn. Een kind kan dus makkelijk beschadigd raken door iets dat gezegd wordt of door de eigen conclusies die een kind trekt (ik ben niet slim, ik ben niet waardevol, ik kan niks). Deze overtuigingen worden vastgelegd in het onderbewustzijn en worden rond 8-jarige leeftijd beschermd door de kritische factor. Hier kunnen zij later in het leven voor problemen zorgen. Denk daarbij aan gebrek aan zelfvertrouwen, verslavingen, angsten, depressie etc.

In elk volwassen mens dat ergens tegenaan loopt, zit een gekwetst of beschadigd kind. Overigens hoeft de beschadiging niet eens zo groot te zijn om later in het leven problemen op te leveren. In veel gevallen weet men de oorzaak helemaal niet eens. Met hypnosetechnieken kun je dit innerlijke kind helen. Je kunt de lading van een eventuele gebeurtenis of trauma afhalen en een negatieve overtuiging omzetten naar een positieve overtuiging. Je kunt je verleden verlichten en eventuele boosdoeners vergeven. In deze groepssessie gaan we precies datgene doen. Tijdens deze bijzondere sessie wordt er niet gesproken, behalve door de hypnotiseur. Jouw issues blijven dus privé.

Voor meer informatie en aanmelden, vul het contactformulier in aan de zijkant van deze pagina of kijk op onze agenda.