Gratis workshop kennismaken met hypnose

 

 

 

 

Regelmatig organiseren wij een gratis workshop ‘kennismaken met hypnose’ in ons centrum. Wil je weten hoe hypnose nu precies werkt en hoe sterk onze geest is? Hoe een probleem ontstaat en hoe je het weer oplost? Heb je persoonlijke vragen aan een hypnotiseur/hypnotherapeut of vragen over onze trainingen? Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om in hypnose te zijn? Wil je weten hoe je je wensen werkelijkheid kunt laten worden?

Kom kennismaken met hypnose in het Hypnosecentrum Haarlemmermeer! Er zullen demonstraties zijn, presentaties over het onderbewustzijn, de kracht en de ongekende mogelijkheden van de geest en er is ruimte om persoonlijke vragen te stellen of zelf eens te voelen hoe het is om in hypnose te zijn. We hebben ook regelmatig een gastspreker op het gebied van zelfontwikkeling. Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Graag aanmelden via het contactformulier aan de zijkant van deze pagina. Neem gerust iemand mee. Vermeld dan alsjeblieft bij aanmelding hoeveel personen er komen. De datum voor de eerstvolgende workshop kun je hier vinden.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten in ons Hypnosecentrum Haarlemmermeer, Luzernestraat 47 in Nieuw Vennep. Gratis parkeren voor de deur. Tot ziens!