Kwantumhypnose

Kwantumhypnose: van wens naar werkelijkheid. Verander je onbewuste gedachten, verander je leven!

ID-10021572

Twee wetenschappen
Lukt het je niet om de mooie dingen in het leven naar je toe te trekken? Zou het kunnen dat je er onbewust van overtuigd bent dat het niet mogelijk is, dat je het niet kunt of het niet waard bent?

Kwantumhypnose is een combinatie tussen kwantumfysica en hypnose. Het combineert twee wetenschappen en stelt je in staat om onbewuste overtuigingen die je belemmeren in het realiseren van je wensen, te vinden en te elimineren. Heel kort door de bocht worden in de kwantumfysica geest en materie niet als afzonderlijk gezien. Zij zouden elkaar beïnvloeden en deel uitmaken van een energieveld, het kwantumveld. Alles is energie, zelfs ‘vaste’ materie als een stoel of een muur. Energie staat in verbinding en is in beweging. Wetenschappers hebben bijvoorbeeld aangetoond dat het dna van een persoon op duizenden kilometers afstand reageert op die persoon.

Voor meer algemene informatie over hypnose, klik hier.

Een gedachte is energie
Een gedachte is volgens de kwantumfysica ook energie. Energie beweegt, dus een gedachte veroorzaakt een reactie. 5% van onze gedachten en handelingen zijn bewust, 95% van wat wij denken en doen is onbewust. Hoeveel onbewuste gedachten zijn dat wel niet, die allemaal een reactie veroorzaken. Nog een stapje verder kun je stellen dat je hele leven beïnvloed wordt door gedachten. Laten we de bewuste gedachten even opzij zetten, want daar hebben we zelf invloed op. Laten we eens kijken naar de onbewuste gedachten, waar we geen invloed op hebben. Als geest en materie verbonden zijn dan kunnen we dus met onze gedachten het leven creëren dat we wensen. Theorieën als ‘The Secret’, ‘de wet van aantrekkingskracht’ en ‘de wet van resonantie’ beweren dat alles dat we willen al beschikbaar is en dat we alleen maar hoeven ‘intappen’ op het kwantumenergieveld om die zaken naar ons toe te trekken. Er zijn boeken volgeschreven met tekst en uitleg over hoe we dat moeten doen, maar het lukt ons niet echt. Positieve gedachten hebben is niet voldoende en er zijn heel veel verschillende instructies hoe je je wensen dan wel in vervulling zou kunnen laten gaan. Maar het lukt ons niet.. De grote kink in de kabel? Het onderbewustzijn. Als je iets wilt manifesteren moet je ervan overtuigd zijn dat het naar je onderweg is, maar als je weer brood met pindakaas moet eten  is het erg lastig om ervan overtuigd te zijn dat er een schip met geld onderweg is. Als je al jaren veel te zwaar bent, hoe kun je dan overtuigd zijn van dat slanke, fitte lichaam dat er aankomt? Als je al jaren alleen bent, of vervelende ervaringen hebt gehad in relaties, hoe kun je je dan die geweldige man of vrouw voorstellen die naar je onderweg is? Als je je niet waardevol voelt, hoe kun je dan waardevolle dingen naar je toe trekken?

Hoe lukt het wél?
Hoe trek je dan wél geld, liefde, een baan, succes of een fantastisch lichaam aan? Kwantumhypnose is de ontbrekende schakel! Daniel Wulff Petersen en Brenda Vader zijn al jaren bezig met het onderzoeken en het toepassen van de principes van de kwantumfysica. Zij kwamen tot de conclusie dat de onbewuste overtuigingen van mensen de redenen zijn dat het bij hen de wet van aantrekking ‘niet werkt’. Uit deze conclusie werd een unieke methode ontwikkeld, die feilloos werkt voor iedereen: de Kwantumhypnosesessie. In een bijzondere hypnosesessie worden de overtuigingen die je beperken in het manifesteren van je wensen opgespoord en veranderd in overtuigingen die het gewenste wél aantrekken. Je hoeft het dus niet bewust te doen. Je hoeft geen moodboards te maken, geen plaatjes uit te knippen van je droomhuis en geen briefje van 10.000 euro op je plafond te plakken in de hoop dat het een keer op je bankrekening staat. Je onderbewustzijn tapt na een kwantumhypnosesessie vanzelf en met de juiste frequentie in op het energieveld waar materie zich ook bevindt en trekt het gewenste moeiteloos naar je toe.

Om een afspraak te maken voor een bijzondere, intensieve en zeer persoonlijke Kwantumhypnosesessie, neem contact met ons op of maak online een afspraak. Kwantumhypnose is een geweldige tool voor therapeuten en coaches. Voor de training Kwantumhypnose klik hier.