Module 4 – Aanvullende hypnosetechnieken

De training Aanvullende hypnosetechnieken is de laatste module in de opleiding tot Allround Hypnosetherapeut. In deze training krijg je aanvullende technieken om cliënten nog beter te kunnen helpen en in een sessie in te kunnen spelen op dat wat er gebeurt. Nog meer kennis en daardoor meer zelfvertrouwen. Voltooiing van deze module geeft je toegang tot het examen om het diploma ‘Allround Hypnosetherapeut’ te halen.

Wat ga je leren:
–       NLP technieken
–       Inner Child
–       De grijze kamer
–       Universele sessie

Wat zijn NLP technieken?
NLP is afgeleid van klassieke hypnose en hoewel wij werken met directe hypnose kun je een aantal van deze technieken heel goed gebruiken in een sessie. Een beetje NLP dus.

Wat is inner child?
Iedereen kent wel het ‘innerlijke kind’, het kleine meisje of jongetje in jou. Hoewel je natuurlijk ouder wordt, blijft dat kleine kind altijd onderdeel van jou en als het beschadigd is geraakt, op welke manier dan ook, dan kun je dat kleine kind met deze technieken helen.

Wat is de grijze kamer?
De grijze kamer is een metafoor voor het onderbewustzijn. In de grijze kamer kun je allerlei helings- en verwerkingsprocessen in gang zetten.

Wat is een universele sessie?
Een sessie speciaal voor open vragen of levensvragen, die beantwoord kunnen worden (bijvoorbeeld: “waarom heb ik dit probleem”,”wat is mijn missie op aarde”, “welke keuze is voor mij de juiste”).

Na voltooiing van deze module kun je deelnemen aan het examen Allround Hypnosetherapeut. Aan dit examen zijn kosten verbonden.

 Voor een overzicht van de trainingsdata, kosten en aanmelding zie de agenda.