Opleiding tot Allround Hypnosetherapeut – Dave Elman

ID-10021572                          puzzel brein site                          8966438_m                                       

Iedereen kan hypnose leren. Goede hypnosetherapeuten opleiden, dat is ons vak..

Als je geïnteresseerd bent in de werking van ons fantastische brein, graag met mensen werkt en ze wil helpen om snel en effectief positieve veranderingen te maken in hun leven, dan is het vak Allround Hypnosetherapeut misschien wel iets voor jou. In deze geaccrediteerde opleiding voor directe hypnose leer je in drie modules, vol theorie en praktijk, hoe je hypnose kunt inzetten om problemen bij mensen in maar 1 of 2 sessies op te lossen. Dat kan namelijk écht!

Er zijn veel verschillende technieken en therapieën beschikbaar voor mensen met lichamelijke of geestelijke klachten, maar weinig van deze behandelmethoden komen bij de kern van het probleem en kunnen deze oplossen. Hypnose kan dit wel. Het is in veel (wetenschappelijke) onderzoeken de meest snelle en effectieve behandelmethode gebleken. Het is de enige manier om met het onderbewustzijn te werken, daar waar het probleem zit. Als het probleem in het bewustzijn had gezeten, dan had iemand het zelf wel opgelost, we zijn tenslotte intelligente en oplossingsgerichte wezens.

 

Waarom zou je kiezen voor onze trainingen?

  • Wij leren je directe hypnose volgens de technieken van Dave Elman: snel, krachtig en zeer effectief
  • Wij zijn als eerste en enige opleider in Nederland gecertificeerd door het Amerikaanse Dave Elman Hypnosis Institute, na het examen krijg je behalve je diploma ook het waardevolle internationale certificaat van deze gerenommeerde opleider
  • Hypnose kun je overal leren, maar onze missie is om jou op te leiden met de meest krachtige technieken en je de beste therapeut te laten zijn die je maar kunt zijn
  • Onze opleiding is geaccrediteerd door het KTNO/BATC
  • Onze docenten zijn internationaal gediplomeerd, ervaren en hebben een naam in het vak
  • Ook na de opleiding kun je rekenen op onze persoonlijke begeleiding, steun en adviezen
  • De prijs/kwaliteitverhouding van onze opleiding is uniek in Nederland
  • Het is een fantastische extra tool voor coaches, therapeuten en andere hulpverleners

 

De opleiding bestaat uit vier modules:

Module 1 – Hypnose Basistraining
Module 2 – Hypnose Gevorderd – Therapie
Module 3 – Hypnoanalyse
Module 4 – Aanvullende hypnosetechnieken

Kijk op de agenda voor aanmelding, data, kosten en aanvullende informatie. Aanmelden kan ook via het formulier rechts op deze pagina.

Een uitgebreid studieplan kun je aanvragen via info@hypnosehaarlemmermeer.nl

 

Je kunt je aanmelden voor de opleiding via het formulier rechts op deze pagina. De modules zijn los te volgen, maar wanneer je je aanmeldt voor de gehele opleiding krijg je maar liefst 100 euro korting! Na het afronden van alle modules kun je je aanmelden voor het examen. Bij goed resultaat ontvang je het diploma Allround Hypnosetherapeut en het certificaat van het Dave Elman Hypnosis Institute.

CIMG9320CIMG9318

Enkele reacties van cursisten:

“Ik ben zo blij en dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen tijdens de opleiding. Het heeft mijn eigen leven veranderd”

“Ik ben erg enthousiast. De trainingen waren erg leerzaam. In korte tijd krijg je veel informatie, maar het gevoel dat je hoofd propvol zit heb ik niet gehad. Dat komt mede doordat alles interessant en met goede voorbeelden wordt gebracht. Bovendien is het lesmateriaal heel toegankelijk geschreven. Je krijgt een goede basis mee die het heel makkelijk maakt om aan de slag te gaan”

“Als je echt zou willen begrijpen hoe de menselijke natuur in elkaar zit, waarom we doen wat we doen en waarom het soms wel en soms niet lukt, dan is deze opleiding een eye-opener. De ‘aha-erlebnissen’ volgen elkaar in rap tempo op”

“Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn met de kennis die ik nu heb over hypnose en het brein”

“Ik heb tijdens de opleiding een groot cadeau gekregen: een  mooie en heel vriendelijke manier om mensen te helpen en daar ben ik heel blij mee”

“Dank voor alles, voor je enorme enthousiasme, je professionaliteit, je integriteit en ik vind je een geweldige leermeester”

Op deze website vind je veel informatie over hypnose. Heb je nog vragen? Bel dan met 0252-349966 of stuur een bericht via het contactformulier (kijk bij ‘contact’).