Welke sessie moet ik kiezen?

Powersessie
De meest krachtige hypnosetechnieken worden in deze sessie ingezet om veranderingen te maken in het onderbewustzijn om de meest uiteenlopende klachten op te lossen. In deze sessie hoef je niet te praten, de hypnotiseur praat en de client volgt alleen de instructies.  In 8 van de 10 gevallen is dit voldoende om een probleem definitief op te lossen. Als je nog nooit hypnose hebt ervaren is de eerste sessie (bijna) altijd een powersessie.

Hypnotherapie
Hypnotherapie is een verzamelnaam voor alle technieken waarbij hypnose wordt gebruikt. Het verschil met een powersessie is dat in deze sessie de client, of diens onderbewustzijn, praat. Het onderbewustzijn weet wel wat het probleem is en ook de oplossing. In het voorgesprek gaan hypnotiseur en client samen kijken wat er nodig is en wat de wensen zijn. Hypnotherapie wordt ingezet:

  • wanneer na de eerste sessie nog meer werk nodig is, of wanneer de eerste sessie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd (dit komt gelukkig weinig voor)
  • wanneer iemand graag antwoord wil hebben op een kwestie uit het verleden, zich iets niet meer kan herinneren of de oorzaak wil weten van een klacht
  • wanneer er iets of iemand ‘losgelaten’ moet worden
  • wanneer er een innerlijk conflict is
  • wanneer er trauma, verdriet of lading zit in de kindertijd
  • wanneer er trauma is geweest op latere leeftijd
  • wanneer er levensvragen zijn
  • wanneer het iemand niet lukt om te bereiken/aan te trekken wat hij of zij wil

Coaching
Soms wil je niet alleen een probleem opgelost hebben, maar ook inzicht krijgen in het ontstaan daarvan en de mogelijke valkuilen voor de toekomst. Privé of in je werk. Voor die mensen bieden wij een coachingtraject. Aan de hand van een persoonlijkheids-/procesmodel kijk je met een Professional Coach o.a. naar je persoonlijkheidstype, je proces, maar vooral naar je patronen en je doelen. Om nog sneller wat zaken te ontwikkelen kan het coachingtraject, naar wens, heel goed gecombineerd worden met hypnose.

Een afspraak maken voor één van bovenstaande sessies kan hier >